• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Pivovarské tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivovarské tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 200
      g kuřecí játra
    • 2
      ks klobása měkká valašská klobása
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 250
      ml pivo
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 2
      stroužek česnek
    • olej
    • červené feferonky sterilované - na ozdobu
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky.
2
V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a znovu chvíli opékáme.
3
Poté stáhneme z ohně, přidáme prolisovaný česnek a grilovací koření.
4
Promícháme, zalijeme pivem, přidáme žampiony, worchestr, hořčici, chilli omáčku (kečup) a dusíme do měkka.
5
Pokud by bylo málo šťávy, opatrně přilijeme vodu.
6
Maso by nemělo v omáčce plavat, měla by se vytvořit jen šťávička.
7
Při podávání ozdobíme na jemná kolečka nakrájenou cibulí a feferonkou.
8
Příloha: bramboráčky nebo hranolky a pivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • veruuk | 6. 3. 2012 14:32

    Taková mňamka a bez fotky? Napraveno ;-) Výborné, určitě zopáknu - nařídil přítel... ;-)

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:30

    Výborné a moc oblíbené, dávám recept všem známým a příbuzným a má velký ohlas!!

  • Kamila Horáčková | 15. 1. 2007 18:33

    Dělám také, opravdu MŃAMKA!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené feferonky Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Klobása Kuřecí játra Kuřecí prsa Nákládané žampiony Olej Pikantní hořčice Pivo Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká buchta

Americká buchta

Maso na houbách babičky Aničky

Maso na houbách babičky Aničky

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Šlehačková roláda IV.

Šlehačková roláda IV.

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Pečené brambory

Pečené brambory

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Pivní vrabci
Pivní vrabci
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní závin
Pivní závin
Pizza
Pizza
Pizza - základní těsto
Pizza - základní těsto
Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact