• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Pivovarské tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivovarské tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 200
      g kuřecí játra
    • 2
      ks klobása měkká valašská klobása
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 250
      ml pivo
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 2
      stroužek česnek
    • olej
    • červené feferonky sterilované - na ozdobu
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky.
2
V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a znovu chvíli opékáme.
3
Poté stáhneme z ohně, přidáme prolisovaný česnek a grilovací koření.
4
Promícháme, zalijeme pivem, přidáme žampiony, worchestr, hořčici, chilli omáčku (kečup) a dusíme do měkka.
5
Pokud by bylo málo šťávy, opatrně přilijeme vodu.
6
Maso by nemělo v omáčce plavat, měla by se vytvořit jen šťávička.
7
Při podávání ozdobíme na jemná kolečka nakrájenou cibulí a feferonkou.
8
Příloha: bramboráčky nebo hranolky a pivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • veruuk | 6. 3. 2012 14:32

    Taková mňamka a bez fotky? Napraveno ;-) Výborné, určitě zopáknu - nařídil přítel... ;-)

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:30

    Výborné a moc oblíbené, dávám recept všem známým a příbuzným a má velký ohlas!!

  • Kamila Horáčková | 15. 1. 2007 18:33

    Dělám také, opravdu MŃAMKA!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené feferonky Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Klobása Kuřecí játra Kuřecí prsa Nákládané žampiony Olej Pikantní hořčice Pivo Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

183
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
29
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
26
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů

Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Další doporučené recepty:

Pivní vrabci
Pivní vrabci
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní závin
Pivní závin
Pizza
Pizza
Pizza - základní těsto
Pizza - základní těsto
Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact