Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Přírodní řízek
Rybízová buchta s čokoládou
Smaženice z ředkviček
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Kuře pečené na bramboráku
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek