Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Kuře v pivní omáčce
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Šafránové rizoto s cuketami
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Bramborovo-květákové placičky
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi