Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Utopenci speciál
Šťouchané brambory II.
Rychlá pikantní pomazánka na…
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Italská polévka Minestrone Institutu…
Brokolicové nebo květákové lívance
Pečený Pangasius
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…