Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Zelný salát s jablkem a mrkví
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Kuřecí srdíčka - pečená
Kynuté buchty z remosky
Adžika směs z mletého masa
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies