Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Trdelníky
Mléčná rýže se skořicí
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Výborný těstovinový salát s vejcem
Paštika z uzeného lososa
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky