Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Malínský špaček od sestry Ireny
Šlehačkový koláč s jablky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Amorův jablečný řez (koláč)
Muffiny na více způsobů
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Hlíva s pohankou
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka