Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Poctivá zelňačka
Řecké biftečky z mletého masa
Čevabčiči na chorvatský způsob
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Krůtí křídlo pečené na houbách
Avokádovo-bazalkové pesto
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake