Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Balkánské řezy II.
Domácí chleba
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Houskové knedlíky - pečené
Gurmánská krkovička
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake