• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
Napište svůj komentář k receptu

Pivní utopenci pro dědečka

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní utopenci pro dědečka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks špekáček
    • 6
      ks zelená paprika
    • 3
      ks cibule
    • 2
      dl ocet
    • 1
      dl pivo
    • 1
      dl voda
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      lžička nové koření

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a špekáčky nakrájíme na kolečka a papriku na proužky.
2
Pivo, vodu, ocet, sůl, cukr, koření svaříme.
3
Do sklenic skládáme vrstvu špekáčků, cibule a paprik a opakujeme až po okraj.
4
Zalijeme teplým nálevem a necháme alespoň 2 dny uležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bajulek | 28. 6. 2013 09:56

    Mě příjde, že je v tom strašně moc pepře, málem mi uhořela pusa :-)

  • Špunt | 30. 8. 2011 16:47

    To je právě výhoda, když to zatáhne hladinu, tak se to nekazí a déle to vydrží a můžou déle zrát... Někdy i sádlo přidávám.

  • Blanulina | 10. 3. 2011 14:22

    Je to dobrý,ale musí se to zalívat svařeným nálevem až studeným,jinak v tom plavou kousky sádla pokud máte kvalitní špekáčky.Teplým neee.

  • Blanka | 10. 3. 2011 10:43

    Utopence jsou vynikající,jen teda je lepší je zalít až nálevem studeným,svařeným.Tím teplým je to špatný,když máte masité špekáčky,tak pak to sádlo,se drží na sklence a i v nálevu plavaj takové jakoby vločky (kousky sádla).Jinak jsou výborný a taky tam někdy přidám i feferonku :-)

  • radek schubert | 31. 8. 2008 11:58

    vyskoušíme, naložíme, uvidíme když je sníme jestli vám je pochválíme.jdu na to

  • Jana Remková | 1. 6. 2008 13:01

    Vynikající utopenci.Dala jsem je do 2 sedmiček a jedné trojky,během večera zmizely a hned jsem rozdávala recepty na ně.Přidala jsem si čili papričky a byly super pikantní.Dávám za 1!

  • Věra z DC | 21. 5. 2008 14:45

    Terezko, máš pravdu, nejsem děduška a taky bych si dala říct :-))))

  • Jana Remková | 21. 5. 2008 13:16

    Tak jdu na to,z těch utopenců,co jsou tady v nabídce se mi líbí nejvíc,kdysi jsem dělala taky na kolečka a obalovala v čili a pak dávala do sklenic a jestli si dobře vzpomínám,dávala jsem je na chviličku do trouby.Byly vynikající a udělal se takový zulc,to byla mňamka,ale rcept jsem někde stratila,tak vyzkouším tohle a obalím v tom čili,snad to bude k jídlu!

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 07:35

    Myslím, že utopence si dá nielen deduško : )))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Syrové Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Pivo Špekáček Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Hummus II.

Hummus II.

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Lívanečky s horkými jahodami

Lívanečky s horkými jahodami

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
41
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
21
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
21
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact