Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka (celý i s natí), může se přidat cibule, pokud je pórek malý. Hořčici, mouku, pivo, vejce a koření smícháme s pórkem a kuřecím masem. Směs musí být hustší, ale vláčná. Na pánvi zahřejeme tuk a lžící klademe na pánev směs tak, aby vznikly malé placičky. Placičky pečeme pomalu do zlatova, aby se maso propeklo.
2
Skvěle se hodí hranolky nebo opékané brambory. Jídlo je rychlé a velmi chutné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika Glozarova
|16. 8. 2008 16:01
Ahoj Martine, tak dnes jsem dělala na oběd vaše pivní placičky. A musím říct, že jsou vynikající. :-) Bála jsem se, že mi nebudou drzet, ale vůbec se netrhali. Ps.: Jednoho Martina Lipinu také znám, není to sice žádný kuchař, ale je skvělý človek. Takže vás chodí po světě vís :-)
Martin Lipina
|16. 3. 2008 19:07
Ano zrovna tu jsem myslel u nás se prodává i 0,5l
Martin Lipina
|16. 3. 2008 19:06
Ano zrovna tu jsem myslel u nás se prodává i 0,5l
já
|14. 3. 2008 18:43
pro Vlastu: asi to co Ti zbyde po tom, když někdo začně upíjet.....?
Vlasta
|10. 3. 2008 12:00
Malý dotaz:Co se rozumí pod "malá plechovka piva"?Zde se prodává jenom 0,33 l.