• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
Napište svůj komentář k receptu

Pivní marinované špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 26
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • cibule na kolečka nebo klínky
    • čerstvé houby : hlíva, bedla, václavka
    • 100
      g špek nebo slanina
    • čerstvá zelenina dle chuti: paprika, patizon, dýně, cuketa...
    • 600
      g maso vepřové, drůbeží, králičí
  • Marináda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks česnek nastrouhaný nebo rozetřený, celá palička
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 100
      ml pivo 10° světlé (lze i černé)
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 50
      ml olej
    • 1
      lžička mletá sladká paprika , lze i pálivá

Postup přípravy receptu

1
Z piva a ostatních ingrediencí umícháme marinádu, ve které necháme v chladnu, alespoň přes noc (nejlépe 24 hodin) odpočívat - marinovat připravené špízy, které jsme připravili střídavým napichováním pokrájeného masa, špeku a cibule na špejli nebo jehlici. Na špízy můžeme přidat i zeleninu nebo houby. Během marinování špízy alespoň dvakrát otočíme. Alespoň hodinu před tepelnou úpravou vyndáme z lednice. Špízy smažíme na pánvi s trochou oleje nebo pečeme v troubě, případně i grilujeme. Po tepelné úpravě ještě mírně osolíme (nemusí být). Pokud je marinády málo, přiděláme dle potřeby.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem, dipy, zeleninou...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí špíz s krevetami

Rybí špíz s krevetami

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Špízy se svěžím salátem

Špízy se svěžím salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Žáková | 18. 11. 2016 15:19

    Za jedna <:-)

  • Iva | 22. 7. 2016 15:00

    Opravdu skvělé. Neměly chybu!

  • Romi | 12. 5. 2016 18:54

    Skvele. Dekujeme.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Kuřecí Krůtí Králičí Uzeniny & mleté maso Grilování & BBQ
Maso Králičí Grilování Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Čerstvé houby Česnek Cibule Drcený kmín Maso Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Pivo Špek Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Bramborové placky s povidly a mákem

Bramborové placky s povidly a mákem

Listové řezy s tvarohem

Listové řezy s tvarohem

Piña colada - koláč

Piña colada - koláč

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

109
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
31
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
29
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
Pivní palačinky
Pivní palačinky
Pivní pečivo
Pivní pečivo
Pivní pomazánka
Pivní pomazánka
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact