• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
Napište svůj komentář k receptu

Pivní marinované špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 26
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • cibule na kolečka nebo klínky
    • čerstvé houby : hlíva, bedla, václavka
    • 100
      g špek nebo slanina
    • čerstvá zelenina dle chuti: paprika, patizon, dýně, cuketa...
    • 600
      g maso vepřové, drůbeží, králičí
  • Marináda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks česnek nastrouhaný nebo rozetřený, celá palička
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 100
      ml pivo 10° světlé (lze i černé)
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 50
      ml olej
    • 1
      lžička mletá sladká paprika , lze i pálivá

Postup přípravy receptu

1
Z piva a ostatních ingrediencí umícháme marinádu, ve které necháme v chladnu, alespoň přes noc (nejlépe 24 hodin) odpočívat - marinovat připravené špízy, které jsme připravili střídavým napichováním pokrájeného masa, špeku a cibule na špejli nebo jehlici. Na špízy můžeme přidat i zeleninu nebo houby. Během marinování špízy alespoň dvakrát otočíme. Alespoň hodinu před tepelnou úpravou vyndáme z lednice. Špízy smažíme na pánvi s trochou oleje nebo pečeme v troubě, případně i grilujeme. Po tepelné úpravě ještě mírně osolíme (nemusí být). Pokud je marinády málo, přiděláme dle potřeby.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem, dipy, zeleninou...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí špíz s krevetami

Rybí špíz s krevetami

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Špízy se svěžím salátem

Špízy se svěžím salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Žáková | 18. 11. 2016 15:19

    Za jedna <:-)

  • Iva | 22. 7. 2016 15:00

    Opravdu skvělé. Neměly chybu!

  • Romi | 12. 5. 2016 18:54

    Skvele. Dekujeme.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Kuřecí Krůtí Králičí Uzeniny & mleté maso Grilování & BBQ
Maso Králičí Grilování Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Čerstvé houby Česnek Cibule Drcený kmín Maso Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Pivo Špek Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šalamounské řezy

Šalamounské řezy

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Křenová pomazánka na jednohubky

Křenová pomazánka na jednohubky

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Rybízový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Kořeněný patizon v těstíčku

Kořeněný patizon v těstíčku

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

38
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
23
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
22
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
22
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
Pivní palačinky
Pivní palačinky
Pivní pečivo
Pivní pečivo
Pivní pomazánka
Pivní pomazánka
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact