• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
Napište svůj komentář k receptu

Pivní marinované špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 26
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • cibule na kolečka nebo klínky
    • čerstvé houby : hlíva, bedla, václavka
    • 100
      g špek nebo slanina
    • čerstvá zelenina dle chuti: paprika, patizon, dýně, cuketa...
    • 600
      g maso vepřové, drůbeží, králičí
  • Marináda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks česnek nastrouhaný nebo rozetřený, celá palička
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 100
      ml pivo 10° světlé (lze i černé)
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 50
      ml olej
    • 1
      lžička mletá sladká paprika , lze i pálivá

Postup přípravy receptu

1
Z piva a ostatních ingrediencí umícháme marinádu, ve které necháme v chladnu, alespoň přes noc (nejlépe 24 hodin) odpočívat - marinovat připravené špízy, které jsme připravili střídavým napichováním pokrájeného masa, špeku a cibule na špejli nebo jehlici. Na špízy můžeme přidat i zeleninu nebo houby. Během marinování špízy alespoň dvakrát otočíme. Alespoň hodinu před tepelnou úpravou vyndáme z lednice. Špízy smažíme na pánvi s trochou oleje nebo pečeme v troubě, případně i grilujeme. Po tepelné úpravě ještě mírně osolíme (nemusí být). Pokud je marinády málo, přiděláme dle potřeby.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem, dipy, zeleninou...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí špíz s krevetami

Rybí špíz s krevetami

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Špízy se svěžím salátem

Špízy se svěžím salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Žáková | 18. 11. 2016 15:19

    Za jedna <:-)

  • Iva | 22. 7. 2016 15:00

    Opravdu skvělé. Neměly chybu!

  • Romi | 12. 5. 2016 18:54

    Skvele. Dekujeme.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Kuřecí Krůtí Králičí Uzeniny & mleté maso Grilování & BBQ
Maso Králičí Grilování Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Čerstvé houby Česnek Cibule Drcený kmín Maso Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Pivo Špek Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
40
Míša řezy
Míša řezy
22
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
21
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
Pivní palačinky
Pivní palačinky
Pivní pečivo
Pivní pečivo
Pivní pomazánka
Pivní pomazánka
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact