• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní kuřecí stehna
Napište svůj komentář k receptu

Pivní kuřecí stehna

autor: jariss
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní kuřecí stehna
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,50
      l pivo - černé
    • 2
      lžíce máslo
    • mletý kmín
    • pepř mletý
    • zázvor
    • sůl
    • majoránka
    • líbeček nebo jiné bylinky
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • hladká mouka nebo granulovaná tmavá jíška

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a případně v kloubu rozřízneme. V misce smícháme plnotučnou hořčici, utřený česnek, zázvor, kmín, sójovou omáčku, worchestrovou omáčku, pepř, osolíme a přidáme dle chuti majoránku, libeček nebo jiné bylinky. Osušená kuřecí stehna po všech stranách potřeme vzniklou omáčkou a necháme asi 24 hodin uležet.
2
Druhý den nahrubo nakrájíme cibuli a vyložíme s ní polovinou másla vymazaný pekáček. Na tuhle vrstvu cibule poklademe kuřecí stehna a poklademe zbylou částí másla. Zbylou omáčku vytřeme do pekáčku. Podlijeme černým pivem a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme za častého polévání výpekem asi 45-50 minut při 200-210 °C, dle velikosti masa. Dle potřeby podléváme zbylým pivem. Po dopečení maso vyjmeme a zahustíme moukou, nebo granulovanou tmavou jíškou. Po opětovném prohřátí masa podáváme z vařeným bramborem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí stehna s mletým masem

Kuřecí stehna s mletým masem

Kuřecí stehna s jarní nádivkou

Kuřecí stehna s jarní nádivkou

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uljana Kurivčáková | 31. 3. 2007 13:49

    já jsem to take zkusila, a nebyla jsem z toho moc nadšena, sice to bylo dobre, ale na bežný jidelniček to určitě nezařadím...taková divoko-divna chut.

  • Micí | 19. 2. 2006 09:45

    Moc dobre, udelala jsem to na Stepana rodicum. Misto bylinek jsem dala provensalske koreni a i nas tatik sefkuchar si moc pochutnal

  • Adelka | 19. 12. 2005 01:24

    Urcite vyzkousim dik za skvely tip

  • Zdena z JM | 30. 11. 2005 10:52

    Je to vynikající recept.Není potřeba dávat máslo,ani zahušťovat.Je to dietnější.

  • Lubor | 4. 11. 2005 20:44

    Výborné

  • Marcela Vrabcová | 3. 11. 2005 11:19

    Diky za skvely recept. Opravdu vyborne. Stavu jsem nestihla zahustit, ale ani to moc nevadilo. Moc jsme si pochutnali, priste udelam jako prilohu knedlik.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hořčice plnotučná Kuřecí maso Líbeček Majoránka Máslo Mletý kmín Pepř mletý Pivo - černé Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory

Šťouchané brambory

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Bulharská pomazánka

Bulharská pomazánka

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

149
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
56
Míša řezy
Míša řezy
47
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
24
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Pivní kuřecí stehna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact