Chutnaly moc dobře a místo ozdobení petrželkou jsem dovnitř přidala majoránku :-)
Podle komentářů jsem dělala z dvojnásobného množství, nakonec ještě přidala i trochu majoránky a bylo to opravdu výborné. Děkuji za recept.
Blbka obecná jsi Liběno...
Nemá to být z čeho přeplácané. Tolik ingrediencí tam není. Slanina se výborně hodí k žampionům a česnek podtrhne a zvýrazní mdlost luštěninové kaše. Pivo tam není vůbec cítit. Chápu, že to nemusí někomu chutnat, ale nám to chutnalo opravdu skvěle. Takové staročeské jídlo výborně se hodící k tomuto masopustovému období. Komu nedělají problém ingredience, tomu vřele doporučuji.
Moc jsme si pochutnali, jen je příště musím udělat z více krup a čočky :-)
Co je na tom přeplácaného, "Libuško" ?
Dělala jsem o víkendu, moc mi to chutnalo, hlavně druhý den po rozležení. Jen kdyby to tak nenadýmalo... Díky za recept. Zdravím. Ivana
dneska mame temer pivni den, k veceri jsem predpekla burty na pivu a k obedu udelala pivni kroupy s cockou. je to fakt vyborny, slaninu jsem pridala rovnou a strouzek cesneku jeste pred servirovanim, nikdo, ani manzel nepoznal ze je v kroupach pivo
Je to chuťově přeplácané. Nikomu to bohužel nejelo :-(
Tak jsem to dnes udělala k večeři a je to dobré. Snese to klidně víc slaniny, žampiónů i česneku. Ale to záleží na chuti každého. Ta kombinace je bezva nápad.
pěknej blevajz :-$