• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pivní krkovička z pečícího sáčku
Napište svůj komentář k receptu

Pivní krkovička z pečícího sáčku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g plátky krkovičky bez kosti
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 0,50
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      špetka nové koření mleté
    • 150
      g slanina - anglická, moravská...
    • 2
      dl pivo světlé 10°
    • pečící sáček

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa ze stran nakrojíme, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, ochutíme kořením a vložíme do pečícího sáčku na pokrájenou malou cibuli. Do pečícího sáčku nalijeme pivo, přidáme pokrájenou slaninu, sáček uzavřeme a dáme na plech (pekáč). V sáčku uděláme jehlou dvě dírky, které nám budou odvádět přebytečnou páru. Pečeme v předehřáté troubě cca hodinu, v sáčku by měl zůstat sos na přelití masa.
2
K pivní krkovičce podáváme bramborové noky nebo knedlík, případně vařené brambory.
3
**Bramborové noky:** 600 g strouhaných vařených brambor, 1 vejce, sůl, cca 300 g hrubé mouky. Z těsta vyválet válečky, nakrájet na noky a ihned házet do vroucí vody. Po vyplavání vařit cca 2-3 minuty, pak scedit a ihned podávat k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Masová směs z pečícího sáčku

Masová směs z pečícího sáčku

Kapustičky s masem z pečícího sáčku

Kapustičky s masem z pečícího sáčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ráďa | 9. 4. 2016 12:39

    Byla to dobrůtka,děkuji za recept.

  • Lucie | 28. 2. 2014 07:59

    Výborné, kdo rád cibuli klidně přidejte o jednu víc. :-) :-)

  • Věra Musilová | 22. 10. 2012 13:55

    S něčím takovým uděláte mužskýmu radost, u nás to teda funguje víc než na sto procent a nádobí skoro žádné. Chválím a doporučuji zkusit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Pečení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Majoránka Nové koření mleté Pečící sáček Pepř mletý Pivo Plátky krkovičky bez kosti Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ostrá barbecue marináda BBQ

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

24
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
21
Kysaná zelenina
Kysaná zelenina
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Pracny z roku 1900
Pracny z roku 1900
16
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
AHA.cz Felix Slováček propukl v pláč: Vzpomínka na nejkrásnější dárek od Aničky

Felix Slováček propukl v pláč: Vzpomínka na nejkrásnější dárek od Aničky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Uniklo z famózního galavečeru Pirelli: Střípky ze zákulisí! Mejdan jako u Gatsbyho

Uniklo z famózního galavečeru Pirelli: Střípky ze zákulisí! Mejdan jako u Gatsbyho

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Další doporučené recepty:

Pivní bůček
Pivní bůček
Pivní guláš II.
Pivní guláš II.
Pivní chléb s cibulkou
Pivní chléb s cibulkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
  • Recepty.cz
  • Pivní krkovička z pečícího sáčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact