chystam se delat zitra,zatim sem si masenko nalozila do cesneku,ale podle vasich komentaru ,myslim ze to bude skvela mnamka pro toho myho chlapa,jen to budu delat bez papriky pac on zeleninu nerad :)
Co se týče piva, tak doporučuju jakekoli nepasterované pivo (má výraznější chuť) př. Bernard, Svijany
Výborné, ale příště nebudu dávat papriku. Přítel říkal, že to sice voní jako pivní guláš, ale chutná to jako plněné papriky :)Tak nevim nevim....
Vynikajici!!!I kdyz jsem zapomnela michat a vetsina omecky se priskvarila...bylo to velmi dobre budu delat opet!
Je to vyborny gulas jen jsem zapomnela michat tak se mi omacka vyparila...ale i presto je to mnam mnam:-)
Paprika hořkne pouzer v případě, že ji dlouho restujete na tuku. V tomto receptu se sladká paprika - koření přidává na začátku viz. postup. Nakonec se přidává zelená paprika - zelenina.
DOBRÝ DEN, POKUD JÁ VÍM, TAK PAPRIKA SE DÁVÁ NAKONEC Z TOHO DŮVODU, ŽE HOŘKNE A PIVO ZÁLEŽÍ NA VÁS JAKÉ TAM DÁTE. JÁ BYCH ROZHODNĚ DALA TO CO MÁ VÁŠ PŘÍTEL RÁD.
Nakonec se v receptu přidává zelená paprika.
Papriku az nakonec? Paprika neni rozpustna ve vode, ale v tuku proto se obvykle dava hned na zacatku.
neporadila byste mi, jake pivo tam davate? ja jsem absolutni neznalec a timto jidlem bych chtela prekvapit sveho pritele