• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pivní guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      stroužek česnek
    • 200
      ml pivo
    • 200
      ml voda
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka asi 3 minuty opékáme. Přidáme mouku, dobře promícháme a opékáme další 3 minuty. Osolíme, přidáme utřený česnek, pepř, papriku, vodu a pivo. Přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme asi hodinu, až je maso měkké. Nakonec přimícháme papriku, zhruba 5 minut povaříme a na talířích sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní guláš II.

Pivní guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • techt | 23. 4. 2012 10:00

    Jeden z nejlepších gulášů

  • pavlinka | 10. 10. 2007 11:42

    chystam se delat zitra,zatim sem si masenko nalozila do cesneku,ale podle vasich komentaru ,myslim ze to bude skvela mnamka pro toho myho chlapa,jen to budu delat bez papriky pac on zeleninu nerad :)

  • František Novák | 6. 10. 2007 13:20

    Co se týče piva, tak doporučuju jakekoli nepasterované pivo (má výraznější chuť) př. Bernard, Svijany

  • Radka Kmentová | 2. 5. 2007 14:07

    Výborné, ale příště nebudu dávat papriku. Přítel říkal, že to sice voní jako pivní guláš, ale chutná to jako plněné papriky :)Tak nevim nevim....

  • Lenka | 15. 10. 2006 02:21

    Vynikajici!!!I kdyz jsem zapomnela michat a vetsina omecky se priskvarila...bylo to velmi dobre budu delat opet!

  • Lenka Vyroubalova | 30. 9. 2006 01:57

    Je to vyborny gulas jen jsem zapomnela michat tak se mi omacka vyparila...ale i presto je to mnam mnam:-)

  • Lada Kovářová | 1. 9. 2006 09:31

    Paprika hořkne pouzer v případě, že ji dlouho restujete na tuku. V tomto receptu se sladká paprika - koření přidává na začátku viz. postup. Nakonec se přidává zelená paprika - zelenina.

  • LUCIE | 1. 9. 2006 09:24

    DOBRÝ DEN, POKUD JÁ VÍM, TAK PAPRIKA SE DÁVÁ NAKONEC Z TOHO DŮVODU, ŽE HOŘKNE A PIVO ZÁLEŽÍ NA VÁS JAKÉ TAM DÁTE. JÁ BYCH ROZHODNĚ DALA TO CO MÁ VÁŠ PŘÍTEL RÁD.

  • Lada Kovářová | 12. 7. 2006 20:00

    Nakonec se v receptu přidává zelená paprika.

  • Elimi | 12. 7. 2006 19:57

    Papriku az nakonec? Paprika neni rozpustna ve vode, ale v tuku proto se obvykle dava hned na zacatku.

  • Anonym | 14. 3. 2006 19:57

    neporadila byste mi, jake pivo tam davate? ja jsem absolutni neznalec a timto jidlem bych chtela prekvapit sveho pritele

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Tvrdý sýr Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Piškotový kakaový dort

Piškotový kakaový dort

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Kokosky II.

Kokosky II.

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Prošívaná buchta

Prošívaná buchta

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

153
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
131
Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
102
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
94
Campari Orange Passion
Campari Orange Passion
81
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 12. 6. 2025: Kdo se bude muset přizpůsobit změnám a na koho čeká překvapení?

Denní horoskop na čtvrtek 12. 6. 2025: Kdo se bude muset přizpůsobit změnám a na koho čeká překvapení?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Barman Eda z Mostu Michal Isteník přiznal vyhoření: Bál jsem se lidí!

Barman Eda z Mostu Michal Isteník přiznal vyhoření: Bál jsem se lidí!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact