• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pivní guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      stroužek česnek
    • 200
      ml pivo
    • 200
      ml voda
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka asi 3 minuty opékáme. Přidáme mouku, dobře promícháme a opékáme další 3 minuty. Osolíme, přidáme utřený česnek, pepř, papriku, vodu a pivo. Přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme asi hodinu, až je maso měkké. Nakonec přimícháme papriku, zhruba 5 minut povaříme a na talířích sypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní guláš II.

Pivní guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • techt | 23. 4. 2012 10:00

    Jeden z nejlepších gulášů

  • pavlinka | 10. 10. 2007 11:42

    chystam se delat zitra,zatim sem si masenko nalozila do cesneku,ale podle vasich komentaru ,myslim ze to bude skvela mnamka pro toho myho chlapa,jen to budu delat bez papriky pac on zeleninu nerad :)

  • František Novák | 6. 10. 2007 13:20

    Co se týče piva, tak doporučuju jakekoli nepasterované pivo (má výraznější chuť) př. Bernard, Svijany

  • Radka Kmentová | 2. 5. 2007 14:07

    Výborné, ale příště nebudu dávat papriku. Přítel říkal, že to sice voní jako pivní guláš, ale chutná to jako plněné papriky :)Tak nevim nevim....

  • Lenka | 15. 10. 2006 02:21

    Vynikajici!!!I kdyz jsem zapomnela michat a vetsina omecky se priskvarila...bylo to velmi dobre budu delat opet!

  • Lenka Vyroubalova | 30. 9. 2006 01:57

    Je to vyborny gulas jen jsem zapomnela michat tak se mi omacka vyparila...ale i presto je to mnam mnam:-)

  • Lada Kovářová | 1. 9. 2006 09:31

    Paprika hořkne pouzer v případě, že ji dlouho restujete na tuku. V tomto receptu se sladká paprika - koření přidává na začátku viz. postup. Nakonec se přidává zelená paprika - zelenina.

  • LUCIE | 1. 9. 2006 09:24

    DOBRÝ DEN, POKUD JÁ VÍM, TAK PAPRIKA SE DÁVÁ NAKONEC Z TOHO DŮVODU, ŽE HOŘKNE A PIVO ZÁLEŽÍ NA VÁS JAKÉ TAM DÁTE. JÁ BYCH ROZHODNĚ DALA TO CO MÁ VÁŠ PŘÍTEL RÁD.

  • Lada Kovářová | 12. 7. 2006 20:00

    Nakonec se v receptu přidává zelená paprika.

  • Elimi | 12. 7. 2006 19:57

    Papriku az nakonec? Paprika neni rozpustna ve vode, ale v tuku proto se obvykle dava hned na zacatku.

  • Anonym | 14. 3. 2006 19:57

    neporadila byste mi, jake pivo tam davate? ja jsem absolutni neznalec a timto jidlem bych chtela prekvapit sveho pritele

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Tvrdý sýr Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na paprice

Kotlety na paprice

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Buchty trochu jinak

Buchty trochu jinak

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

69
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem
Dvoubarevný roládový…
39
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
35
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
32
Salát z buřtů
Salát z buřtů

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 13. 10. 2025: Kdo se bude muset vyrovnat s odmítnutím a komu se dnes zhroutí iluze?

Denní horoskop na pondělí 13. 10. 2025: Kdo se bude muset vyrovnat s odmítnutím a komu se dnes zhroutí iluze?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Michaela Ochotská tají jméno pro dceru: Obavy z okolí!

Michaela Ochotská tají jméno pro dceru: Obavy z okolí!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Pivní guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact