Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Atherton
|5. 5. 2006 15:12
My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]
Katerina
|4. 5. 2006 23:34
Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?
Michaela Atherton
|28. 4. 2006 14:45
V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...
Yveta
|28. 4. 2006 06:27
Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.
Ludmila Chromá
|27. 4. 2006 13:48
No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...
Jana P.
|27. 4. 2006 12:49
Na které troubě jde nastavit 375 stupňů?
Anonym
|27. 4. 2006 11:07
Mouku hladkou? 1/4 hrnku cukru - nebude to moc sladké?