Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.
Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.
Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam
Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.
... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow
Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.
Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.
My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.
Taky přidávám papriky, je to pak špica!
No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer
Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.
Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.
Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))