Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Karolina Ticha
|25. 3. 2005 20:02
Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.
Evča
|3. 3. 2005 14:10
Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.
Jirka
|24. 1. 2005 11:52
Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam
HANKA
|16. 1. 2005 07:03
Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.
M. D.
|13. 1. 2005 12:16
... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow
M. P.
|28. 12. 2004 11:28
Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.
Iva P.
|15. 11. 2004 17:10
Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.
Naďa B.
|25. 10. 2004 11:09
My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.
Lubor
|17. 10. 2004 18:43
Taky přidávám papriky, je to pak špica!
M P
|17. 8. 2004 15:21
No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer
Anonym
|6. 6. 2004 07:12
Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.
L. S.
|26. 5. 2004 19:51
Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.
Klokan S
|26. 5. 2004 07:19
Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))