• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní bůček
Napište svůj komentář k receptu

Pivní bůček

autor: drazdíková
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní bůček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g vepřový bůček 600-700
    • 250
      ml pivo desetistupňové
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      ks cibule
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • česnek dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Bůček nakrájíme na kostky,dáme do kastrolu (i v remosce je to dobré), přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli, česnek také nakrájený, pepřové koření, osolíme, přidáme 3 lžíce kečupu (lepší je jemný) a vše nakonec zalijeme 250 ml piva (světlého, tmavé by bylo moc výrazné). Promícháme a dáme péc do středně vyhřáté trouby. Je lepší použít vyšší nádobu, pivo ze začátku pění. Pečeme zhruba 25-30 minut, pak odkryjeme a lehce dopečeme.
2
Výsledek je výborný a rychlý. Dobré s bramborovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček na zelenině

Bůček na zelenině

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zidane | 26. 3. 2017 00:09

    Tak jsem tam vrznul půllitr a nějak se to nevypéká a furt je tam šťávy hafo. No co, aspoň bude co vytírat chlebem, pokud se brknedlík (či možná houskáč, uvidíme zítra, dnes brknedlík, zítra možná houskáč) nenapije :-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 2. 2011 15:34

    ...dělal jsem s brknedlíkem ;-) ,použil jsem libový bůček a musím říct,že i s chlebem by to bylo OK ;-)

  • knoma
    knoma | 11. 2. 2011 07:53

    Tak jsme to vyzkoušeli, ale prostě včera naše vaření nemělo dobrý den, nastavili jsme špatně troubu a když jsme to zjistili po půl hodině, maso bylo syrové, byla otrava. :'( Každopádně, když jsme se pak s troubou dohodli, že bude pect, tak to dopadlo fajn. Omáčka byla moc dobrá a maso hodně tučné, asi příště z něčeho trochu míň tučného. Každopádně je to nová příprava masa, která se nám líbí.

  • Peggy | 19. 3. 2007 15:18

    Vařila jsem toto dnes k obědu a je to chutné. Akorát toho piva je asi potřeba dát víc (klidně celý půllitr), ke konci pečení se ta šťáva vypekla ....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Pepř mletý Pivo Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

55
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Pita chléb
Pita chléb
Pita s cizrnovým salátem
Pita s cizrnovým salátem
Pivní bramborová polévka
Pivní bramborová polévka
Pivní guláš II.
Pivní guláš II.
Pivní chléb s cibulkou
Pivní chléb s cibulkou
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Pivní krkovička z pečícího sáčku
  • Recepty.cz
  • Pivní bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact