Nadýchaný piškotový korpus se hodí jako základ téměř pro každý dort. Jednotlivé vrstvy korpusu se obvykle promazávají krémy či marmeládou, vrchní část můžete ozdobit dle své fantazie například ovocem, šlehačkou nebo cukrářským zdobením.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|5. 2. 2017 16:18
Forma o velikosti 24cm :-)
Ifka
|29. 10. 2016 14:23
Dobrý den.
Skvělý recept, dělala jsem v menší formě a hezky mi to houplo na 3-4 cm. Já ještě přidala ořechy a kakao a bomba! :)
Richard
|15. 4. 2016 14:24
Výborný, rychlý a jednoduchý, také takto bych to asi hodnotil ;-) . A právě další věc jsou rozměry záleží samozřejmě na formě. My jsme měli průměr formy 24cm (čili středně menší forma) a tím výška korpusu se zvedne na cca 3,0 - 3,5cm, :-\ což je asi rozměr na bezpečné proříznutí na půlku (na dvě vrstvy) a eventualní seříznutí a vyrovnání O:-) . chtěli jsme vyšší dort a tak jsme upekli ještě jeden korpus. Ano je to časově náročnější :-| , ale aspoň jistota, že vše bude propečené jak má 8-) , takže 2 korpusy - 4vrstvy :-) .
Výborný recept, rychlý levný a výborný..
Dala jsem do srnčího hřbetu a super, velikost akorát...
VELMI DĚKUJI ZA SKVĚLÝ RECEPT...
Veja
|14. 12. 2015 13:34
Korpus užasný, skvělá barva a krásně šel z formy ven. :-)
Lenka
|17. 9. 2015 16:46
Korpus se mi trošičku drolil po stranách, ale jinak fajn..pekla jsem v té základní formě a je dost vysoký na to aby se udělalo víc vrstev..příště upeču ve větší formě a nebo zmenšim dávku ingrediencí na polovinu :)
lelkovat
|19. 5. 2015 09:30
výborný recept :-) jen jsem přidala citrónovou kůru :-)
Verča
|1. 5. 2015 10:01
Maximální spokojenost,korpus se nedrolí a jde dobře z formy. ;-) :-))
Martina
|19. 4. 2015 22:26
Zkusila jsem a napsala si recept.Nemá chybu,forma 26 průměr a krásně vylezl korpus,lepší jsem neměla. :-*
Věrka
|21. 3. 2015 16:17
:-) :-) pečeme jeden se upekl a parádní teďka děláme dvou násobek ;-) :-D