![Velký piškotový korpus Velký piškotový korpus](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jU2yFGfr/h222w297t.jpg)
není úplně bílej ale takovej světlej a dlouho šleháš a máš hotovo to poznáš
jako začátečnice jsem ocenila celkem detailní popis postupu (přidala jsem i horkou vodu)- možná právě proto se každý olizoval:) jenom jsem měla formu 28cm a i tak jsem měla korpus na můj vkus moc silný...alepoň budu příště vedět, že mi stačí poloviční dávka ;)
Já myslím, že tak..že v žádném případě nesmíme použít domácí vejce...:o))..to byl samozřejmě žert..:o))
Lepší je rozdělit cukr rovnoměrně do žloutků i bílků - těsto bude krásně nadýchané - a použít hrubou mouku. Lze přidat i lžíci horké vody na 1 žloutek.
Nejsem autor, ale vyšlehat žloutky doběla znamená šlehat je s cukrem tak dlouho, až směs změní barvu ze žluté na bělavou.
Vysvetlete mi, jak se vyslehava zloutek do bela! Dekuju