Neměla jsem doma vanilkový lusk a tak jsem se musela smířit s dvěma vanilkovými cukry, kterými jsem doplnila krupicový cukr do dvěsta gramů. I s nimi je bublanina bezkonkurenční. Děkuji za recept.
Skvela :p
Byla senzační <3 nadýchaná s hodně jahodama a přitom dík drobence nerozmáčená. Příští týden peču znova ;-) rodinka by si jí teda dala hnedka dneska.
Prosím vás můžu nečím nahradit ten vanilkový lusk? Nebo tam být nemusí? Děkuji :-)
Bublanina je vynikající a určitě jí upeču zase.
Bublanina je bez chybičky a jen se rozplývá na jazyku. S drobenkou se u nás bublanina nedělá, jen se na těsto nasype ovoce a peče se. Né že by ta naše nebyla dobrá, ale s drobenkou je prostě lepší a děkuji za zkušenost, která vůbec nebyla marná.
Fakt luxusní !!! <3
Na jahody si musíme ještě počkat, ale s třešněma z kompotu je výborná taktéž. Škoda, že se nedá ke komentáři přidat i vůně O:-) .
Dala jsem půlky švestek a bublanina je jedna báseň, recept už jsem opsala i kamarádce, která je na výborné bublaniny expert, také jí velmi chutnala :-)
Bublanina byla výborná! Na koláče a bublaniny si vybírám raději menší jahody než ty krásné a veliké.