Ušleháme tuhý sníh, po troškách do něj zašleháme cukr a potom lehce vmícháme žloutky a mouku. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C zhruba 15 minut. Po vychladnutí piškot potřeme jogurtovým krémem.
2
**Krém:** Promícháme jogurt s marmeládou, cukrem, citronovou šťávou, šlehačkou, čtyřmi lžícemi želatiny, kterou oddělíme při přípravě želé a necháme v lednici asi 30 minut ztuhnout. Kiwi oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Povrch piškotu potřeme krémem a poklademe plátky kiwi.
3
**Želé:** Želatinu nasypeme do vody a necháme asi 30 minut nabobtnat. Pak přilijeme kiwi sirup, přidáme cukr, citronovou šťávu a ve vodní lázni zahřejeme maximálně na 60 °C. Necháme chladnout, jakmile začne želatina želírovat, nalijeme ji na moučník a necháme ztuhnout. Pak piškot v pekáči nakrájíme, opatrně vyndáme a jednotlivé kousky nazdobíme šlehačkou, kousky pomeranče a posypeme zeleným kokosem.