• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 4
      lžíce voda
    • 1
      ks šlehačka v prášku
    • čokoláda
  • Krém:
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček jahodový pudink
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks tvaroh
    • 250
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
2
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 31. 8. 2013 14:07

    Sníh z bílku nahrazuje kypřidlo

  • Mirčinka | 12. 6. 2013 20:56

    tam nepatří žádné kypřidlo? prosím a děkuji :-)

  • buchts | 11. 5. 2013 18:32

    v cervnu mas zajicky z velikonoc :D ?

  • Jitka Čechová | 27. 5. 2010 19:04

    VYNIKAJÍCÍ!!! UPEKLA JSEM A JE SKORO PRYČ:-)) umím si představit i to,že bych tam dala ovoce.A místo toho jahodového jsem dala vanilkový pudink.A místo tabulky čokolády - neměla jsem jí doma,tak jsem rozmixovala čokolád.vajíčka + zajíčky z Velikonoc:-)) a bylo to taky fajn:-))

  • Jiří Vanžura | 7. 3. 2010 10:14

    Já tam taky dám máslo a asi vanilkový pudink do kterého přidám vanilkový lusk. Jahodový pudink je chemický až hrůza.

  • recepty 73 | 2. 3. 2009 19:17

    Nám také nechutná jahodový pudink-s tou chemickou chutí souhlasím.Řezy jsou to ale vynikající,děláme je s vanilkovým pudinkem.

  • Táňa K. | 6. 6. 2007 21:30

    Bylo to celkem dobré, osvěžující, jen ta chuť jahodového pudinku mi připadala trochu "chemická". Příště zkusím do krému zamíchat čerstvé jahody a pudink uvařit z jahodové šťávy. Šlehačku jsem nedala práškovou, ale klasickou tekutou.

  • Jana Cz. | 29. 5. 2007 21:46

    Tyto řezy znám, jsou moc dobré. Nejsem autorka receptu, ale pro prcka: pokud se chcete vyhnout šlehačce, nemusíte dát nic. Taky jsem to tak jednou udělala z nedostatku surovin, rovnou posypat tvarohový krém čokoládou a je to - hezké i dobré. Jestli ale chcete bílou vrstu, dala bych raději ten tvaroh (i když už ho máte v prvním krému). Jestli zakysanou smetanu, tak jen slaboučkou vrstvu, jinak myslím, že vám nebude držet, nemá se do čeho vsáknout a tudíž neztuhne.

  • prcek | 29. 5. 2007 19:27

    vypadá to moc dobře a chutně:)) co nejdrive zkusim...mám ale dotaz nemohla bych místo šlehačky dát zakysanou smetanu nebo tvaroh?

  • Simka | 10. 3. 2007 19:12

    Piškot jsem upekla pro návštěvu, všem moc chutnalo. Příště bych, ale místo Hery dala máslo nebo Zlatou Hanou. Vypadal úplně jak na obrázku.

  • Martina N | 14. 2. 2007 11:02

    Aj nám chutilo, tiež som dala namiesto Hery 3/4 maslo. Nikdy by som neverila, že prášková šľahačka je taká trvanlivá. Aten kompót tiež nie je zlý nápad.Ja som pridala 2 lyžičky ríbezľovej marmelády:)

  • Jarča | 12. 2. 2007 14:39

    Výborné! Do krému jsem ještě nakrájela jahody z kompotu. Velice jedlé, chutnalo i dětem.

  • Romy | 10. 2. 2007 23:12

    Dnes jsem vyzkoušela,chutnalo i návštěvě,moc dobrý je ten tvaroh v pudinkovém krému, pouze místo Hery jsem použila čerstvé máslo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hera Jahodový pudink Mléko Polohrubá mouka Šlehačka v prášku Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Jablečná buchta

Jablečná buchta

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Třešňový závin

Třešňový závin

Dietní buchta

Dietní buchta

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Škvarkové placky s jogurtem

Škvarkové placky s jogurtem

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

132
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
48
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
36
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Domácí kečup
Domácí kečup
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Piškot s agarovým kokosem
Piškot s agarovým kokosem
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka II.
Piškotová bábovka II.
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact