• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 4
      lžíce voda
    • 1
      ks šlehačka v prášku
    • čokoláda
  • Krém:
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček jahodový pudink
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks tvaroh
    • 250
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
2
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 31. 8. 2013 14:07

    Sníh z bílku nahrazuje kypřidlo

  • Mirčinka | 12. 6. 2013 20:56

    tam nepatří žádné kypřidlo? prosím a děkuji :-)

  • buchts | 11. 5. 2013 18:32

    v cervnu mas zajicky z velikonoc :D ?

  • Jitka Čechová | 27. 5. 2010 19:04

    VYNIKAJÍCÍ!!! UPEKLA JSEM A JE SKORO PRYČ:-)) umím si představit i to,že bych tam dala ovoce.A místo toho jahodového jsem dala vanilkový pudink.A místo tabulky čokolády - neměla jsem jí doma,tak jsem rozmixovala čokolád.vajíčka + zajíčky z Velikonoc:-)) a bylo to taky fajn:-))

  • Jiří Vanžura | 7. 3. 2010 10:14

    Já tam taky dám máslo a asi vanilkový pudink do kterého přidám vanilkový lusk. Jahodový pudink je chemický až hrůza.

  • recepty 73 | 2. 3. 2009 19:17

    Nám také nechutná jahodový pudink-s tou chemickou chutí souhlasím.Řezy jsou to ale vynikající,děláme je s vanilkovým pudinkem.

  • Táňa K. | 6. 6. 2007 21:30

    Bylo to celkem dobré, osvěžující, jen ta chuť jahodového pudinku mi připadala trochu "chemická". Příště zkusím do krému zamíchat čerstvé jahody a pudink uvařit z jahodové šťávy. Šlehačku jsem nedala práškovou, ale klasickou tekutou.

  • Jana Cz. | 29. 5. 2007 21:46

    Tyto řezy znám, jsou moc dobré. Nejsem autorka receptu, ale pro prcka: pokud se chcete vyhnout šlehačce, nemusíte dát nic. Taky jsem to tak jednou udělala z nedostatku surovin, rovnou posypat tvarohový krém čokoládou a je to - hezké i dobré. Jestli ale chcete bílou vrstu, dala bych raději ten tvaroh (i když už ho máte v prvním krému). Jestli zakysanou smetanu, tak jen slaboučkou vrstvu, jinak myslím, že vám nebude držet, nemá se do čeho vsáknout a tudíž neztuhne.

  • prcek | 29. 5. 2007 19:27

    vypadá to moc dobře a chutně:)) co nejdrive zkusim...mám ale dotaz nemohla bych místo šlehačky dát zakysanou smetanu nebo tvaroh?

  • Simka | 10. 3. 2007 19:12

    Piškot jsem upekla pro návštěvu, všem moc chutnalo. Příště bych, ale místo Hery dala máslo nebo Zlatou Hanou. Vypadal úplně jak na obrázku.

  • Martina N | 14. 2. 2007 11:02

    Aj nám chutilo, tiež som dala namiesto Hery 3/4 maslo. Nikdy by som neverila, že prášková šľahačka je taká trvanlivá. Aten kompót tiež nie je zlý nápad.Ja som pridala 2 lyžičky ríbezľovej marmelády:)

  • Jarča | 12. 2. 2007 14:39

    Výborné! Do krému jsem ještě nakrájela jahody z kompotu. Velice jedlé, chutnalo i dětem.

  • Romy | 10. 2. 2007 23:12

    Dnes jsem vyzkoušela,chutnalo i návštěvě,moc dobrý je ten tvaroh v pudinkovém krému, pouze místo Hery jsem použila čerstvé máslo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hera Jahodový pudink Mléko Polohrubá mouka Šlehačka v prášku Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Jednoduché cappuccino řezy

Jednoduché cappuccino řezy

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Nepečené kokosové kostky

Nepečené kokosové kostky

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

84
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
18
Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle
Bezvaječný nepečený…
18
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Další doporučené recepty:

Piškot s agarovým kokosem
Piškot s agarovým kokosem
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka II.
Piškotová bábovka II.
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact