• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 4
      lžíce voda
    • 1
      ks šlehačka v prášku
    • čokoláda
  • Krém:
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček jahodový pudink
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks tvaroh
    • 250
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
2
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 31. 8. 2013 14:07

    Sníh z bílku nahrazuje kypřidlo

  • Mirčinka | 12. 6. 2013 20:56

    tam nepatří žádné kypřidlo? prosím a děkuji :-)

  • buchts | 11. 5. 2013 18:32

    v cervnu mas zajicky z velikonoc :D ?

  • Jitka Čechová | 27. 5. 2010 19:04

    VYNIKAJÍCÍ!!! UPEKLA JSEM A JE SKORO PRYČ:-)) umím si představit i to,že bych tam dala ovoce.A místo toho jahodového jsem dala vanilkový pudink.A místo tabulky čokolády - neměla jsem jí doma,tak jsem rozmixovala čokolád.vajíčka + zajíčky z Velikonoc:-)) a bylo to taky fajn:-))

  • Jiří Vanžura | 7. 3. 2010 10:14

    Já tam taky dám máslo a asi vanilkový pudink do kterého přidám vanilkový lusk. Jahodový pudink je chemický až hrůza.

  • recepty 73 | 2. 3. 2009 19:17

    Nám také nechutná jahodový pudink-s tou chemickou chutí souhlasím.Řezy jsou to ale vynikající,děláme je s vanilkovým pudinkem.

  • Táňa K. | 6. 6. 2007 21:30

    Bylo to celkem dobré, osvěžující, jen ta chuť jahodového pudinku mi připadala trochu "chemická". Příště zkusím do krému zamíchat čerstvé jahody a pudink uvařit z jahodové šťávy. Šlehačku jsem nedala práškovou, ale klasickou tekutou.

  • Jana Cz. | 29. 5. 2007 21:46

    Tyto řezy znám, jsou moc dobré. Nejsem autorka receptu, ale pro prcka: pokud se chcete vyhnout šlehačce, nemusíte dát nic. Taky jsem to tak jednou udělala z nedostatku surovin, rovnou posypat tvarohový krém čokoládou a je to - hezké i dobré. Jestli ale chcete bílou vrstu, dala bych raději ten tvaroh (i když už ho máte v prvním krému). Jestli zakysanou smetanu, tak jen slaboučkou vrstvu, jinak myslím, že vám nebude držet, nemá se do čeho vsáknout a tudíž neztuhne.

  • prcek | 29. 5. 2007 19:27

    vypadá to moc dobře a chutně:)) co nejdrive zkusim...mám ale dotaz nemohla bych místo šlehačky dát zakysanou smetanu nebo tvaroh?

  • Simka | 10. 3. 2007 19:12

    Piškot jsem upekla pro návštěvu, všem moc chutnalo. Příště bych, ale místo Hery dala máslo nebo Zlatou Hanou. Vypadal úplně jak na obrázku.

  • Martina N | 14. 2. 2007 11:02

    Aj nám chutilo, tiež som dala namiesto Hery 3/4 maslo. Nikdy by som neverila, že prášková šľahačka je taká trvanlivá. Aten kompót tiež nie je zlý nápad.Ja som pridala 2 lyžičky ríbezľovej marmelády:)

  • Jarča | 12. 2. 2007 14:39

    Výborné! Do krému jsem ještě nakrájela jahody z kompotu. Velice jedlé, chutnalo i dětem.

  • Romy | 10. 2. 2007 23:12

    Dnes jsem vyzkoušela,chutnalo i návštěvě,moc dobrý je ten tvaroh v pudinkovém krému, pouze místo Hery jsem použila čerstvé máslo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hera Jahodový pudink Mléko Polohrubá mouka Šlehačka v prášku Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Hrachová polévka s domácími houstičkami

Hrachová polévka s domácími…

Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách

Barvená velikonoční vejce v…

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Filety po italsku

Filety po italsku

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Tvarohová rýže

Tvarohová rýže

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

201
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
59
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Další doporučené recepty:

Piškot s agarovým kokosem
Piškot s agarovým kokosem
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s meruňkami a želatinou
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškot s pudinkem pro děti i dospělé
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškoto-bebečkové řezy (co dům dal)
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka
Piškotová bábovka II.
Piškotová bábovka II.
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact