• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a ovocem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml voda
    • 1
      lžička citronová šťáva
  • Krém
    • vanilkový pudink
    • 350
      ml mléko
    • 160
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 20
      g moučkový cukr
    • 850
      g kompotované ovoce ananas, mandarinky...
  • Poleva
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • voda k doplnění šťávy z kompotu na 400 ml

Postup přípravy receptu

1
Žloutek s cukry rozmícháme. Přidáme citrónovou šťávu a vodu, poté ostatní suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
2
Krém: pudink uvaříme dle návodu. Do vychladlého pudinku zašleháme máslo. Rovnoměrně ho rozetřeme na vychladlou placku. Okapané kompotované ovoce rovnoměrně naneseme na pudink.
3
Poleva: pudinkový prášek promícháme s cukrem, rozmícháme v polovině šťávy z kompotu zředěné s vodou a vmícháme do zbylé šťávy, kterou jsme uvedli do varu. Za stálého míchání vaříme 2 minuty. Placku poléváme ještě horkou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vera | 15. 7. 2011 13:04

    právě jsem puding zchladila za stáleho míchání ve studené vodě.... zafungovalo :)

  • Veronika Hlávková | 14. 5. 2008 10:44

    jednoduše vynikající, akorát polevu jsem nedělala podle receptu, dávala jsem želatinu

  • beba | 22. 12. 2005 14:32

    Všetkým vám pekne ďakujem za radu. Určite si nejaký spôsob vyberiem a potom sa ozvem.

  • jaja 13 | 22. 12. 2005 08:51

    Když vařím pudink do krému, nesladím ho, ale po nalití do misky zasypu krystalovým cukrem, tím se zabrání vytvoření škraloupu a zároveň pudink osladím.

  • Tereza Jarčušková | 22. 12. 2005 08:14

    Milá beba, stačí ten puding občas premiešať, kým vychladne. Nechajte si ho poruke a sem tam premiešajte.

  • Jana Han | 21. 12. 2005 18:20

    Co nejdrive po uvareni pudingu dejte primo na puding plastickou folii. Pak se vam ten skraloup neudela. Ta folie musi ale byt skutecne na pudingu, ne jen pres misku.

  • Airan | 21. 12. 2005 15:22

    Beba, nepocitam se mezi vyborne kucharky ale pokusim se poradit: ta kurka se utvori urcite, takze kurku neslehat ale vyhodit - pak bude krem bez kousku:-)) Preji uspech!

  • beba | 21. 12. 2005 15:02

    Výborné kuchárky, poradte mi ako mám postupovať, aby sa mi pri vychladnutí pudingu na ňom neutvorila tuhá kôrka, ktorá sa už pri šľahaní nedá rozšľahať aj keď k pudingu pridám maslo. Krém síce nie je zlý, ale sú v ňom cítiť nerozmixované kúsky.

  • Di | 15. 6. 2005 15:47

    Dovolím si oponovat. Já zašlehávám většinou máslo do pudinku (šlehacími metlami). Máslo i pudink ovšem předem prošlhám každé zvlášť s trochou cukru.

  • Jana z VM | 15. 6. 2005 12:52

    Dovolím si jednu radu - vždycky je lépe zašlehávat puding nebo jiné přídavky do krému , do másla a ne naopak. Lépe se vyšlehá, lépe chutná. Mám mnohaleté zkušenosti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Kompotované ovoce Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

51
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Jitka Zelenková děsí fanoušky: Ruší koncerty! Na poslední chvíli

Jitka Zelenková děsí fanoušky: Ruší koncerty! Na poslední chvíli

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact