• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Piškot s pudinkovým krémem a ovocem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml voda
    • 1
      lžička citronová šťáva
  • Krém
    • vanilkový pudink
    • 350
      ml mléko
    • 160
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 20
      g moučkový cukr
    • 850
      g kompotované ovoce ananas, mandarinky...
  • Poleva
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • voda k doplnění šťávy z kompotu na 400 ml

Postup přípravy receptu

1
Žloutek s cukry rozmícháme. Přidáme citrónovou šťávu a vodu, poté ostatní suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
2
Krém: pudink uvaříme dle návodu. Do vychladlého pudinku zašleháme máslo. Rovnoměrně ho rozetřeme na vychladlou placku. Okapané kompotované ovoce rovnoměrně naneseme na pudink.
3
Poleva: pudinkový prášek promícháme s cukrem, rozmícháme v polovině šťávy z kompotu zředěné s vodou a vmícháme do zbylé šťávy, kterou jsme uvedli do varu. Za stálého míchání vaříme 2 minuty. Placku poléváme ještě horkou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vera | 15. 7. 2011 13:04

    právě jsem puding zchladila za stáleho míchání ve studené vodě.... zafungovalo :)

  • Veronika Hlávková | 14. 5. 2008 10:44

    jednoduše vynikající, akorát polevu jsem nedělala podle receptu, dávala jsem želatinu

  • beba | 22. 12. 2005 14:32

    Všetkým vám pekne ďakujem za radu. Určite si nejaký spôsob vyberiem a potom sa ozvem.

  • jaja 13 | 22. 12. 2005 08:51

    Když vařím pudink do krému, nesladím ho, ale po nalití do misky zasypu krystalovým cukrem, tím se zabrání vytvoření škraloupu a zároveň pudink osladím.

  • Tereza Jarčušková | 22. 12. 2005 08:14

    Milá beba, stačí ten puding občas premiešať, kým vychladne. Nechajte si ho poruke a sem tam premiešajte.

  • Jana Han | 21. 12. 2005 18:20

    Co nejdrive po uvareni pudingu dejte primo na puding plastickou folii. Pak se vam ten skraloup neudela. Ta folie musi ale byt skutecne na pudingu, ne jen pres misku.

  • Airan | 21. 12. 2005 15:22

    Beba, nepocitam se mezi vyborne kucharky ale pokusim se poradit: ta kurka se utvori urcite, takze kurku neslehat ale vyhodit - pak bude krem bez kousku:-)) Preji uspech!

  • beba | 21. 12. 2005 15:02

    Výborné kuchárky, poradte mi ako mám postupovať, aby sa mi pri vychladnutí pudingu na ňom neutvorila tuhá kôrka, ktorá sa už pri šľahaní nedá rozšľahať aj keď k pudingu pridám maslo. Krém síce nie je zlý, ale sú v ňom cítiť nerozmixované kúsky.

  • Di | 15. 6. 2005 15:47

    Dovolím si oponovat. Já zašlehávám většinou máslo do pudinku (šlehacími metlami). Máslo i pudink ovšem předem prošlhám každé zvlášť s trochou cukru.

  • Jana z VM | 15. 6. 2005 12:52

    Dovolím si jednu radu - vždycky je lépe zašlehávat puding nebo jiné přídavky do krému , do másla a ne naopak. Lépe se vyšlehá, lépe chutná. Mám mnohaleté zkušenosti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Kompotované ovoce Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Alláhova směs

Alláhova směs

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Piškot s pudinkovým krémem a ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact