právě jsem puding zchladila za stáleho míchání ve studené vodě.... zafungovalo
jednoduše vynikající, akorát polevu jsem nedělala podle receptu, dávala jsem želatinu
Všetkým vám pekne ďakujem za radu. Určite si nejaký spôsob vyberiem a potom sa ozvem.
Když vařím pudink do krému, nesladím ho, ale po nalití do misky zasypu krystalovým cukrem, tím se zabrání vytvoření škraloupu a zároveň pudink osladím.
Milá beba, stačí ten puding občas premiešať, kým vychladne. Nechajte si ho poruke a sem tam premiešajte.
Co nejdrive po uvareni pudingu dejte primo na puding plastickou folii. Pak se vam ten skraloup neudela. Ta folie musi ale byt skutecne na pudingu, ne jen pres misku.
Beba, nepocitam se mezi vyborne kucharky ale pokusim se poradit: ta kurka se utvori urcite, takze kurku neslehat ale vyhodit - pak bude krem bez kousku:-)) Preji uspech!
Výborné kuchárky, poradte mi ako mám postupovať, aby sa mi pri vychladnutí pudingu na ňom neutvorila tuhá kôrka, ktorá sa už pri šľahaní nedá rozšľahať aj keď k pudingu pridám maslo. Krém síce nie je zlý, ale sú v ňom cítiť nerozmixované kúsky.
Dovolím si oponovat. Já zašlehávám většinou máslo do pudinku (šlehacími metlami). Máslo i pudink ovšem předem prošlhám každé zvlášť s trochou cukru.
Dovolím si jednu radu - vždycky je lépe zašlehávat puding nebo jiné přídavky do krému , do másla a ne naopak. Lépe se vyšlehá, lépe chutná. Mám mnohaleté zkušenosti!