Upečeme piškot klasicky, jak jme zvyklí a necháme vychladnout.
2
V 2 dl vody necháme nabobtnat želatinu (množství závisí od druhu a balení) a s cukrem rozpustíme. Do mísy vysypeme kokos, vlejeme želatinu, přidáme rozinky, dobře promícháme a navrstvíme na piškot.
3
Vyšleháme polevu, nalejeme na koláč a necháme ji ztuhnout. Krájíme na obdélníkové řezy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|14. 11. 2005 15:18
Dostať rôzne balenia želatíny, nie sú všetky rovnaké. Ak ste zo Slovenska, potom kúpte malý sáčok ( asi 8x6 cm ) so žltým nápisom, je tam aj voľačo zeleným a červeným napísané. Dávam 1 takýto sáčok. Ak ho nedostanete, dajte inú želatínu, podľa svojich skúseností. Ten kokos je trocha drobivý, preto tam musí ísť želatína, aby to držalo.
Zdenka
|14. 11. 2005 11:43
Keď píšete s agarom, tak aké množstvo agaru je potrebné do toho dať? Ďakujem