• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškot rychlý
Napište svůj komentář k receptu

Piškot rychlý

autor: yarmi
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškot rychlý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 4
      lžíce polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

1
Z bílků ušleháme tuhý sníh, postupně přidáme žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech nebo dortové formy a pečeme v troubě 200 °C asi 20-25 min.
2
Ozdobit čerstým ovocem, nebo naplnit krémem, vše podle chuti. Velice dobře se upeče a hlavně vyklopí ze silikonové formy. V tomto případě nemusíte formu vymazat nebo vysypat moukou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 6. 9. 2006 22:20

    Při tomto množství mouky a cukru kvůli hrstce ořechů určitě ne.

  • Tereza | 6. 9. 2006 15:08

    Kdyz chci do testa pridat mlete orechy, nemusim ubrat trosku mouky?

  • Kočka | 25. 3. 2005 11:34

    Díky za doporučení, zkusím a uvidím. Snad se mi také povede.

  • Jana z VM | 24. 3. 2005 12:57

    Kočko, podívej se na můj komentář viz výše .Jednoduché, rychlé, nikdy se mi to nazkazilo!!

  • Kočka | 24. 3. 2005 12:31

    Ještě jsem nepekla piškotovou roládu, ale mám na ní hroznou chuť. Mám ale strach, ze mi při rolování popraská. Je použití mokré utěrky zaručený fígl,případně znáte ještě nějaký jiný?Díky za odpověď.

  • marie | 1. 2. 2005 12:47

    přidávám do tohoto výborného a rychlého piškotu ještě na konci na každé vejce 1 lžičku oleje -4 vejce 4 lžičky -vydrží déle vláčný a můžeme si ho upéct v předstihu.

  • Jana z VM | 28. 1. 2005 10:34

    Já se ještě ozývám k tomuto piškotovému těstu - je možné je péct buď přímo na vymazaném a moukou vysypaném plechu, to je lépe dělat z více vajec - asi tak ze 7 - a potom se dá piškot různě plnit, nebo peču na vymazaném pergamenovém papíře, mám s ním bohaté letité zkušenosti , po upečení vůbec neroluji, nechám normálně zchladnout, potom stáhnu z plechu, uvolním trochu z papíru - třeba dortovým nožem podříznu - pokapu rumem a naplním krémem. Krém někdy posypu nadrobno nakrájeným ovocem, sroluji, vršek rolády dozdobím krémem, příp. obalím v kokosu nebo ořechách, pocákám čokoládou a dobrota je hotová:-))

  • Dana Minaříková | 28. 1. 2005 09:32

    Z tohoto těsta dělám piškotovou roládu - je hned hotová: těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, po upečení hned překlopíme na mokrou utěrku a s její pomocí opatrně zavineme do rolády. Takto necháme vychladnout. Pak pomalu rozbalíme a potřeme jakýmkoliv krémem (můžeme poklást i drobným ovocem) nebo třeba jen marmeládou a zpět zabalíme. Povrch můžeme potřít krémem nebo jen pocukrovat.

  • Jana z VM | 27. 1. 2005 06:46

    Určitě do sněhu postupně zašlháme cukr, že? Já dávám cukr krupice, dobře se rozpustí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Polohrubá mouka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kečup

Domácí kečup

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Mrkvovo-kedlubnové placky

Mrkvovo-kedlubnové placky

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
46
Houbový guláš
Houbový guláš
16
Klasické lečo
Klasické lečo
15
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…
15
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Piškot rychlý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact