Smažené placky z nastrouhaných uvařených brambor, mouky, vajíčko a másla, podávané posypané moučkovým cukrem nebo obalené v krupicovém cukru se skořicí, pomazané povidly, pokapané smetanou nebo posypané strouhaným tvarohem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit nekynuté lívance bez vajec
RADA: Bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou
"Makové milouše" - bramborové placky…
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
Bramborové placky s pestem z rukoly a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové s cibulí na černém pivu
Houbová čalamáda
Jahodové pokušení
Sejkory
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Hlíva s rýží
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Americký dýňový koláč
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky