sušené houby
Namočit den předem první vodu slít druhou nechat
Postup přípravy receptu
1
Do pekáče naskládáme na kotičky nakrájenou cibuli, na kostky nakrájené maso, kolečka klobásy a vrstva zelí, zalijeme houbami s vodou a dáme další vrstvu zelí. Necháme péct cca 20 minut v zakrytém pekáčku.
2
Potom běheme pečení promícháváme, pečeme cca 1 hodinu a pravidelně promícháváme. Podáváme s chlebem teplé nebo studené.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lenka
|4. 10. 2007 20:17
Pochopila jsem to správně?Zakrýté péct 20minut a pak odkryté 1hodinu?
Anonym
|8. 8. 2006 11:44
Možná by nevadilo trocha kečupu ? Houby by mohly být i čerstvé ?
jirka
|4. 10. 2005 18:14
zeli je kysane
Jiří Penzeš
|19. 8. 2004 16:17
Jsem rád, že ti chutnalo. Musím potvrdit, že zatím na toto jídlo byla samá chvála. A samozřejmě je možné dál experimentovat. Já jsem ještě na začátku polil poslední vrstvu trochu tatrou a potom cca 10 min.před vytažením - pro zjemnění...
Pavel Karvánek
|17. 8. 2004 13:36
vřele doporučuji, je to fakt výborný jak teplé tak studené-použi jsem vepř.plec na kilo zelí kilo masa a asi tak 40dkg klobásu pálivou jak čert. Jirko díky za dobrý recept, který jsem si zapsal.l