• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní zelí s klobáskou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, cca
    • 1
      ks cibule větší
    • olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rajský protlak plnější
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička mletá sladká paprika nebo pálivá, plnější
    • chilli papričky dle chuti
    • 300
      g kysané zelí okapané
    • 1
      lžíce hladká mouka rovná
    • 250
      ml voda nebo vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit na kolečka pokrájenou klobásu. Po osmažení klobásy přidáme krátce osmažit i papriku, protlak a nasekaný nebo nastrouhaný česnek, vše zasypeme moukou, přisypeme zelí, cukr, opepříme, mírně osolíme (klobása bývá slanější), přidáme dle chuti nasekanou chilli papričku (není nutná, pokud nechceme hodně pikantní), promícháme a přilijeme cca 2,5 dl vody nebo vývaru.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Dusíme cca 10 minut, do změknutí zelí na skus. Občas promícháme a podlijeme dle potřeby.
3
Podáváme s čerstvým chlebem, pečivem, knedlíkem či noky a sklenicí chlazeného piva.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Kroupové zelí

Kroupové zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Cukr krupice Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Tuňákový salát

Tuňákový salát

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Maková bábovka - bez vajec

Maková bábovka - bez vajec

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Jednoduché cappuccino řezy

Jednoduché cappuccino řezy

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

55
Vanilkové rohlíčky VI.
Vanilkové rohlíčky VI.
36
Guláš připravený v troubě
Guláš připravený v troubě
35
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
34
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
33
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
AHA.cz Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Ženy.cz Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Blesk.cz Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní žebírka na grilu
Pikantní žebírka na grilu
Pikantule
Pikantule
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact