• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní zelí s klobáskou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g maďarská klobása nebo papriková, cca
    • 1
      ks cibule větší
    • olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rajský protlak plnější
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička mletá sladká paprika nebo pálivá, plnější
    • chilli papričky dle chuti
    • 300
      g kysané zelí okapané
    • 1
      lžíce hladká mouka rovná
    • 250
      ml voda nebo vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit na kolečka pokrájenou klobásu. Po osmažení klobásy přidáme krátce osmažit i papriku, protlak a nasekaný nebo nastrouhaný česnek, vše zasypeme moukou, přisypeme zelí, cukr, opepříme, mírně osolíme (klobása bývá slanější), přidáme dle chuti nasekanou chilli papričku (není nutná, pokud nechceme hodně pikantní), promícháme a přilijeme cca 2,5 dl vody nebo vývaru.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Dusíme cca 10 minut, do změknutí zelí na skus. Občas promícháme a podlijeme dle potřeby.
3
Podáváme s čerstvým chlebem, pečivem, knedlíkem či noky a sklenicí chlazeného piva.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s vinnou klobásou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou

Kroupové zelí

Kroupové zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Cukr krupice Hladká mouka Kysané zelí Maďarská klobása Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Rajčatová pizza

Rajčatová pizza

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Rychlá hrachová polévka

Rychlá hrachová polévka

Kynutý závin

Kynutý závin

Mrkvová-pažitková pomazánka

Mrkvová-pažitková pomazánka

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

82
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
24
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
AHA.cz Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Emily Bluntová změnila kvůli natáčení vizáž: Ďábel nosí blond! Po 20 letech

Emily Bluntová změnila kvůli natáčení vizáž: Ďábel nosí blond! Po 20 letech

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní žebírka na grilu
Pikantní žebírka na grilu
Pikantule
Pikantule
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf
  • Recepty.cz
  • Pikantní zelí s klobáskou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact