Hrušky rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Slaninu nakrájíme na kostičky, sýr na plátky. Hrušky vložíme do vymazané zapékací formy, rozdělíme na ně slaninu, sýr a půlky vlašských ořechů. Pečeme v mírně předehřáté troubě (200 °C) přibližně 20 minut.
2
Podáváme s brusinkovým kompotem samostatně nebo jako přílohu k masu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marcela Kubíčková
|2. 10. 2007 11:32
Výborné, hledala jsem co v hruškové sezóně připravit z přebytečného ovoce a toto se setkalo s ohromným úspěchem.. třeba jako pohoštění na večer k červenému vínu:)
Airan Novakova
|14. 9. 2005 16:14
Kombinace ovoce a syra miluji, dekuji za dobry napad:-))