• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové se smaženou rýží
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní vepřové se smaženou rýží

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g pórek zelená část
    • 2
      ks mrkev
    • 150
      g kapusta nakrouhané
    • 350
      g vepřové maso nakrájené na proužky nebo medailonky
    • sezamová semínka lehce opražená
    • 1
      ks červená cibule
    • olej
    • rýže basmati 250-300 g
  • Marináda
    • 2
      stroužek česnek prolisovaný
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • zázvor 5 cm - oloupaný, nastrouhaný
    • 4
      lžíce omáčka hoisin
    • 3
      lžička rajský protlak

Postup přípravy receptu

1
Uvařte rýži, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte vychladnout.

RADA: Jak uvařit rýži

2
Na marinádu smíchejte omáčku hoisin, česnek, zázvor, jemně nakrájenou chilli papričku a rajský protlak. Vmíchejte vepřové maso a nechte marinovat alespoň hodinu.
3
Na velké/hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte maso, dokud krásně nezhnědne. Mezitím oloupejte mrkev a nakrájejte na tenké plátky. Cibuli nakrájejte na plátky. Přidejte všechnu zeleninu a rýži k masu. Za občasného promíchání nechte na pánvi dalších 5-7 minut. Pak přidejte zbylou marinádu a pořádně promíchejte. Podle chuti můžete dochutit solí.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Posypte sezamovými semínky a můžete podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Červená cibule Česnek Kapusta Mrkev Olej Omáčka Hoisin Pórek Rajský protlak Rýže Basmati Sezamová semínka Vepřové maso Zázvor

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Domácí šunka

Domácí šunka

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Smažený tvarůžek v hermelínu

Smažený tvarůžek v hermelínu

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Mandlový dort DIA

Mandlový dort DIA

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
26
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové se smaženou rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact