• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové se smaženou rýží
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní vepřové se smaženou rýží

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g pórek zelená část
    • 2
      ks mrkev
    • 150
      g kapusta nakrouhané
    • 350
      g vepřové maso nakrájené na proužky nebo medailonky
    • sezamová semínka lehce opražená
    • 1
      ks červená cibule
    • olej
    • rýže basmati 250-300 g
  • Marináda
    • 2
      stroužek česnek prolisovaný
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • zázvor 5 cm - oloupaný, nastrouhaný
    • 4
      lžíce omáčka hoisin
    • 3
      lžička rajský protlak

Postup přípravy receptu

1
Uvařte rýži, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte vychladnout.

RADA: Jak uvařit rýži

2
Na marinádu smíchejte omáčku hoisin, česnek, zázvor, jemně nakrájenou chilli papričku a rajský protlak. Vmíchejte vepřové maso a nechte marinovat alespoň hodinu.
3
Na velké/hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte maso, dokud krásně nezhnědne. Mezitím oloupejte mrkev a nakrájejte na tenké plátky. Cibuli nakrájejte na plátky. Přidejte všechnu zeleninu a rýži k masu. Za občasného promíchání nechte na pánvi dalších 5-7 minut. Pak přidejte zbylou marinádu a pořádně promíchejte. Podle chuti můžete dochutit solí.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Posypte sezamovými semínky a můžete podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Vepřové se smetanou a houbami s rýží

Vepřové se smetanou a houbami s rýží

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Červená cibule Česnek Kapusta Mrkev Olej Omáčka Hoisin Pórek Rajský protlak Rýže Basmati Sezamová semínka Vepřové maso Zázvor

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Asijský kuskus

Asijský kuskus

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

132
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
33
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
29
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
28
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zeleninové řízečky s Hraškou
Pikantní zelí s klobáskou
Pikantní zelí s klobáskou
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové se smaženou rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact