• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové nudličky
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní vepřové nudličky

autor: Zdenda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní vepřové nudličky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 20
      ml voda
    • 0,25
      ks červená paprika
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžíce houby
    • 2
      stroužek česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • pepř mletý
    • gulášové koření
    • 2
      ks nové koření
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • strouhaný křen
    • 1
      ks avokádo
    • 100
      ml kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml šťáva z broskví
    • vegeta na špičku nože
    • citronová šťáva 3 kapky

Postup přípravy receptu

1
Do misky nakrájíme na nudličky vepřové maso, přidáme na kousky rozkrájené broskve, šťávu z broskví, vodu, na kostičky nakrájenou papriku, worchestrovou a sojovou omáčku, houby, prolisovaný česnek, vegetu, koření, petrželku, majoránku, křen a nakrájenou dužinu avokáda.
2
Suroviny poté promícháme s kečupem, hořčicí a citronovou šťávou. Směs dáme do chladu odležet asi na 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na kostičky, v hlubší pánvi zpěníme cibuli. Pak přidáme směs, chvilku ji restujeme a na mírném ohni ještě 20 min. podusíme.
3
Podáváme např. s hranolky nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Pikantní bůčkové nudličky

Pikantní bůčkové nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus | 26. 4. 2007 19:55

    Tak jak říká barča. Já tomu říkám uklízeli jsme ve spíži. Houby a kečup - to mi zrovna neladí. Směs worchester, sojovka, vegeta, gulášové koření atd. je toho skutečně moc. To avokádo se v té směsici chutí, zejména díky křenu, musí úplně ztratit.

  • Zdenek Malenak | 26. 4. 2007 12:56

    Ahoj Barčo, tento recept vznikl jako každý můj recept tak, že jsem tam dal jak se říká všechno co dům dal a celé rodině to chutnalo. Jenom tu šťávu z broskví bych tam možná nedával pokud jsou broskve kupované, já používal domácí...

  • barča | 25. 4. 2007 19:50

    nevín, nevím, takový mišmaš, není tam příliš mnoho chutí najednou ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Broskvový kompot Červená paprika Česnek Cibule Citronová šťáva Gulášové koření Hořčice plnotučná Houby Kečup - jemný Kmín Nové koření Paprika - sladká Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Sojová omáčka Šťáva Strouhaný křen Vegeta Vepřové maso Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Staročeská svíčková bez masa

Staročeská svíčková bez masa

Bavorské vdolky z domácí pekárny

Bavorské vdolky z domácí pekárny

Květák s kakaem

Květák s kakaem

Listové šátečky

Listové šátečky

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

90
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
86
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
56
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
53
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
43
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Filmová milenka Saudka Máša Málková: Po porodu dcery vyhazov z Ypsilonky!

Filmová milenka Saudka Máša Málková: Po porodu dcery vyhazov z Ypsilonky!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové nudličky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact