• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové nudličky
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní vepřové nudličky

autor: Zdenda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní vepřové nudličky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 20
      ml voda
    • 0,25
      ks červená paprika
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžíce houby
    • 2
      stroužek česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • pepř mletý
    • gulášové koření
    • 2
      ks nové koření
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • strouhaný křen
    • 1
      ks avokádo
    • 100
      ml kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml šťáva z broskví
    • vegeta na špičku nože
    • citronová šťáva 3 kapky

Postup přípravy receptu

1
Do misky nakrájíme na nudličky vepřové maso, přidáme na kousky rozkrájené broskve, šťávu z broskví, vodu, na kostičky nakrájenou papriku, worchestrovou a sojovou omáčku, houby, prolisovaný česnek, vegetu, koření, petrželku, majoránku, křen a nakrájenou dužinu avokáda.
2
Suroviny poté promícháme s kečupem, hořčicí a citronovou šťávou. Směs dáme do chladu odležet asi na 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na kostičky, v hlubší pánvi zpěníme cibuli. Pak přidáme směs, chvilku ji restujeme a na mírném ohni ještě 20 min. podusíme.
3
Podáváme např. s hranolky nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Pikantní bůčkové nudličky

Pikantní bůčkové nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus | 26. 4. 2007 19:55

    Tak jak říká barča. Já tomu říkám uklízeli jsme ve spíži. Houby a kečup - to mi zrovna neladí. Směs worchester, sojovka, vegeta, gulášové koření atd. je toho skutečně moc. To avokádo se v té směsici chutí, zejména díky křenu, musí úplně ztratit.

  • Zdenek Malenak | 26. 4. 2007 12:56

    Ahoj Barčo, tento recept vznikl jako každý můj recept tak, že jsem tam dal jak se říká všechno co dům dal a celé rodině to chutnalo. Jenom tu šťávu z broskví bych tam možná nedával pokud jsou broskve kupované, já používal domácí...

  • barča | 25. 4. 2007 19:50

    nevín, nevím, takový mišmaš, není tam příliš mnoho chutí najednou ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Broskvový kompot Červená paprika Česnek Cibule Citronová šťáva Gulášové koření Hořčice plnotučná Houby Kečup - jemný Kmín Nové koření Paprika - sladká Pepř mletý Petrželová nať Rostlinný olej Sojová omáčka Šťáva Strouhaný křen Vegeta Vepřové maso Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Ořechové muffiny

Ořechové muffiny

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Kuře „65“

Kuře „65“

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

22
Palačinky
Palačinky
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Kváskový chleba základní
Kváskový chleba základní
13
Segedínský guláš
Segedínský guláš
12
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Pikantní vepřové nudličky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact