Plátky masa naklepeme, nařízneme, posolíme, popeříme a rychle osmahneme na pánvi z obou stran. Maso vyjmeme, do výpeku vložíme česnek nakrájený na plátky, kapii i s nálevem. Na tento základ položíme maso, přidáme majoránku, bobkový list a za občasného podlévání a obracení dusíme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena *
|4. 7. 2007 10:15
Dobrý den, sterilované kapie můžete dát klidně polovinu malé skleničky na 4 kousky masa. Až budete vařit podruhé už si množství odhadnete dle chuti. Opravdu je to chuťově zajímavý recept a v našem jídelníčku je už asi 20 let.
Lucie Krejčí
|29. 6. 2007 21:52
Dobrý den, tento recept vypadá opravdu lákavě,moc ráda vyzkouším,jen se chci zeptat, kolik tam patří té kapie ? Děkuji.