• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní směs

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 50
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka chilli
    • vývar nebo voda
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony nakrájené, pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
2
Příloha těstoviny nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walter Schmidt | 27. 1. 2012 18:26

    P. Šindlerová a p. Jarčušková: Kečup určite používá hodne lidí taky do varení. Skuste se zeptat profesionálního kuchaře, co Vám odpoví. Dnes, když je k dostání všecko, co je k vaření zapotřebí, není nutno dávat do vaření to, co bylo vymyšleno na jiný účel. Souhlasím s p. Andrejem. Je hřích použit napr. Heinz Kečup do vaření, když jeho chuť se v jídle stratí, ale se nestratí práve mimo vaření! V jižní Evrope se používá Tomate frito, které je ideální do vaření, protože jeho chuť je ta, pro kterou bylo vymyšleno! Kečup byl vymyšlen v USA na ochucení Hot Dogu, Hamburgeru a brambůrek přímo na ulici. Jeho chuť je specifická, ideální na ochucení již spomínaných masových jídel a fritovaných brambor.

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 18:58

    tento recept jsem získala z jedné restaurace,kde to tak vaří a mě teda chutná.Na zahuštění se může použít i mouka nebo jíška z krabičky.Jinak ja používám kečup na skoro všechno,já kečup miluji,mam ted domácí.má dobrou chutˇ.Nebo hořčice.

  • Anonym | 12. 12. 2006 15:58

    Vážená ha ha. I v kuchařkách, nebo v pořadech o vaření kde vaří kuchaři, je v některých receptech kečup použit přímo při vaření. Pokud použiji k dochucení rajčata, protlak nebo kečup, tak stejné jídlo, ale bude chutnat rozdílně. Píšete, že přírodních kořeníček je milion, tak mi prosím řekněte co použít místo kečupu, kromě rajčat a protlaku.

  • ha ha | 12. 12. 2006 14:58

    Souhlasím s Andrejem,kečup používat na vaření je barbarství.Kdo má rád,tak na dochucení jídla .Já sama používám čerstvá rajčata-pokud jsou pěkně uzrálá-častěji ale dobrý rajský protlak neochucený.Přírodních,nechemických kořeníček je milion.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 12. 2006 09:18

    Milý Andreji, asi nemáš s vařením moc velké zkušenosti. Jako "príchuť do varenia" je kečup nepřekonatelný a mnoho receptů si nelze bez kečupu vůbec představit. Ochutnejte např. Kuře na čtvrtek nebo Hovězí v kečupové směsi. Napřed recept vyzkoušejte a potom ho kritizujte. Hezký den.

  • Tereza Jarčušková | 12. 12. 2006 07:09

    Andrej, budeš sa možná diviť, ale do veľa jedál sa kečup pridáva už počas tepelnej prípravy, nie len na dochutenie hotového jedla :)))

  • Andrej H. | 11. 12. 2006 18:55

    Uvazovala ste niekedy, ze kecup je hotová omácka, ktorou sa ochucuje uz hotové jedlo, ale nie je príchut do varenia. Na to má kuchyna nastastie stovky rôznych prísad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Drůbeží játra Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Šlehačka Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Pomazánka z vařeného masa

Pomazánka z vařeného masa

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Džem z rakytníku

Džem z rakytníku

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

64
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
29
Marinovaný losos - gravlax
Marinovaný losos -…
23
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Švantnerová dala sbohem Varům: Předvedla nové vnady!

Švantnerová dala sbohem Varům: Předvedla nové vnady!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact