Uvařím vývar z masa, které použiju do polévky, nechám maso pořádně rozvařit, pak ho oberu a ještě nadrobno rozkrájím.
2
Ve wok pánvi osmahnu veškerou zeleninu a houby (shitake, hlíva, jidášovo ucho - dle chutí - houby nakrájet na opravdu malé kostičky).
3
Na osmahnutou zeleninu hodím maso a zaliju tak 4 naběračkami vývaru a nechám ještě tak 5 minut vařit. Přidám ochucovadla - feferony (používám spíš omáčku nebo pastu), ocet, sójovou omáčku, vše po jedné lžičce.
4
Před koncem přidám 1 vejce . V hrnečku si rozmíchám lžíci solamylu s vodou a hned vliju do pánve s polévkou - ta by měla okamžitě zhoustnout.
5
Dochucuji v průběhu vaření dle chutí, někdy mám chuť, ať je více pálivá, jindy zase kyselá.