Lečo scedíme a necháme okapat, škvarky, lečo, česnek a feferonky pomeleme na masovém strojku, přidáme vejce, vegetu, hořčici a dobře promícháme. Pokud děláme pomazánku z plechovek musíme vyjmout párky!
2
Hotovou hmotu plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 85 °C asi 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vlasta
|18. 10. 2011 12:30
Opravdu moc dobré, právě dělám z dvojité dávky. Poprve jsem nevěděla, jak velké sklenice toho leča, tak jsem dala 1 malou a 1 velkou. Teď už dávám 2 velké (0,7 litru). Scezená tekutina bude dobrá do rajské omáčky nebo do guláše. Autorovi či autorce díky, po první várce se jenom zaprášilo.
Jindra
|17. 3. 2007 10:04
Výborné, můžu doporučit a hlavně těm, kdo má domácí zásobu škvarků a neví co s nimi. Nejlepší pomazánka na tousty a topinky!